Dark Overlay

Landsstyremøte 4/2024 - 8.-9. oktober 2024

okt
Sørmarka, Enebakkveien 625, 1404 SIGGERUD
  • (8. oktober)
  • (9. oktober)

Møtet avholdes fysisk for landsstyrets medlemmer på Sørmarka konferansehotel og kan følges elektronisk av andre som har tilgang til møtet via Teams og MyMeet

Møterammen er beregnet fra tirsdag 8. oktober, kl 1100 til onsdag 9. oktober kl 1545. 

Det vil bli bestilt buss fra Oslo kl. 10.00 den 8. oktober. Informasjon om hvor du skal møte opp, vil bli sendt ut i løpet av kort tid.

Det vil også bli bestilt transport for de av landsstyrets medlemmer som skal til Oslo etter møteslutt den 9. oktober kl. 16.00 


Som tidligere informert vil det i etterkant av landsstyremøtet bli avholdt en samling for heltidstillitsvalgte i FOs avdelinger, 9.-11. oktober, se egen invitasjon.  

Det er bestilt enkeltrom for alle landsstyrets medlemmer på Sørmarka konferansehotellEnebakkveien 625, 1404 Siggerud, tlf: 64 85 81 00.  

 

Saksdokumentene ligger på landsstyrets område i Teams/SharePoint og i MyMeet. 


Det er møteplikt for landsstyrets faste representanter. Dersom det er behov for å være fraværende hele eller deler av møtet, må det søkes permisjon. 
Dersom du ikke kan delta på landsstyremøtet, må du selv varsle din vararepresentant. Det er viktig at det kommer tydelig frem i permisjonssøknaden hvem som møter i ditt sted på landsstyremøtet.

Permisjonssøknader sendes før møtestart via MyMeet og behandles i landsstyremøtet.

 

Vi ønsker vel møtt til landsstyremøte.Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål.

Kurspåmelding