Dark Overlay

Ettermiddagsforedrag "Du treng ikkje være så flink"

sep
Kommunestyresalen, Tromsø Rådhus, 9001 TROMSØ

Sander kom til Linda for terapeutiske samtaler for over tre år siden. Sanders plan var å ha to samtaler for så å kunne si at dette ikke fungerte. Dårlige erfaringer fra tidligere gjorde at Sander hadde absolutt null tillit til terapeuter eller til at terapeutiske samtaler kunne fungere. Det gikk ikke helt etter planen, og to samtaler ble til mange.

Om foredraget:

Sander kom til Linda for terapeutiske samtaler for over tre år siden. Sanders plan var å ha to samtaler for så å kunne si at dette ikke fungerte. Dårlige erfaringer fra tidligere gjorde at Sander hadde absolutt null tillit til terapeuter eller til at terapeutiske samtaler kunne fungere. Det gikk ikke helt etter planen, og to samtaler ble til mange. Linda og Sander etablerte en god relasjon noe som etter hvert førte til foredraget «Du treng ikkje være så flink». I dette foredraget snakker de om sine erfaringer knyttet til tillit og relasjonsbygging. I tillegg har de valgt å forske sammen for å eventuelt finne ut hva i relasjoner er det som fungerer. Det er ikke tvil om at relasjoner er viktige, men hva er det i relasjonen som gjør at de fungerer?

Ved å mikse egne og andres erfaringer med egen forskning, presenterer de her et foredrag der alle som jobber på arenaer hvor relasjoner og tillit er viktige kan kjenne seg igjen.

Gjennom å dele erfaringer, felles refleksjon og bruk av humor, formidler de at «Du treng ikkje være så flink» for at relasjonen skal oppleves som god.

Praktisk informasjon:

Foredraget er gratis for FO-medlemmer.

Det er plass til 90 stykker, så «Først til mølla-prinsippet» gjelder.

Det serveres suppe med brød. Meld fra om matallergier ved påmelding.

Frist for påmelding 14/08/24

Husk å søke permisjon om det skulle være nødvendig.

Påmelding: Gjøres via www.fo.no under fanen «hva skjer» eller på epost til esten.haug@tromso.kommune.no

Kurspåmelding

Registreringen er lukket

Registrering for dette kurset ble lukket 14.08.2024